Jeanette

Gjesteblogger

Jeg heter Jeanette, er 26 år, kommer opprinnelig fra Larvik - men er nå bosatt i Drøbak med samboer, baby på 8mnd. og katt. Jeg er utdannet vernepleier, og jobber på sykehjem. Elsker å drive med interiør, samt grønne planter.

Jeg liker å bruke fritiden min på å skape ett hyggelig hjem for familien min og de rundt meg. Jeg liker at jeg og samboeren min har veldig lik stil, som er mer en skandinavisk stil. Liker det enkelt og ikke altfor mye ting over alt. Jeg kjøper ikke mye interiør ei heller dyre ting, men liker å flytte rundt på det vi har, slik at dette skaper ett nytt uttrykk i hvert rom. 

Min historie startet da jeg traff min samboer, og valgte å flytte til Drøbak. Jeg flyttet rett inn i hans leilighet, og dette var en typisk "gutteleilighet" hvor det ikke var så mye som en plante eller et stearinlys. Vi bestemte oss 2 mnd etter jeg flyttet inn til han at vi skulle kjøpe vår første leilighet sammen, og dette gjorde vi. Leiligheten var passe stor med 3 soverom, bad, vakserom, gang, kjøkken og stue. Vi pusset den litt opp ved å sette inn spottkasse og male veggene grå, da alt i leiligheten var veldig hvitt og sterilt. Det var i denne leiligheten at vi skjønte at vi like de samme tingene, og at det ikke skulle være for mye av ting heller.

Vi bodde i denne leiligheten i litt over ett år, før vi bestemte oss for å kjøpe hus. Vi kjøpte drømmehuset vårt her i Drøbak. Det ligger nesten innerst i en blindvei. Skog og åker er det vi ser utover, samt vi har sjøgløtt hvor vi ser cruisebåtene går inn til Oslo, og det er kun 7 minutter å gå til stranda! Jeg skjønner fortsatt ikke hvor heldige vi var som fikk kjøpt dette huset, ei heller hvor heldig datteren vår er som skal vokse opp her. Og det er kjempegøy å tenke på at vi fortsatt har noen rom som vi skal pusse opp.

Vi tok over huset vi bor i idag 2 januar 19, og startet oppussingen samme dag. Til sammen bruke vi 3 uker på å pusse opp stuen/spisestuen med å legge inn spotter, bytte gulv og legge varmefolie, helsparkle og male alle vegger samt male barnerommet. Heldigvis fikk vi hjelp av en maler til sparklingen og malingen, for jeg var da høygravid. Vi flyttet inn siste helga i januar, og jeg hadde termin uken etter.

Vi har bestemt oss for ha rommene i huset svarte, grå eller hvite, da dette er fargene vi syns passer oss og vår stil. Jeg bruker instagram mye for å få inspirasjon til våres neste prosjekt som er hovedsoverromet, gjesterommet, tv-stua og vaskerommet, men ting tar litt tid med en baby i hus. Jeg er også en som liker å sitte å se på nettsider hvor de selger interiør, for som regle har disse sidene også litt inpirasjon om hvordan man setter sammen ulike elementer og farger.

Men til syvende og sist er det veldig viktig for meg at vi har det sånn vi liker det, at det er ett hyggelig hjem og at det er vår stil.