Tina

Stilhuset Partner

32 år, interiørentusiast, mamma, hobbykokk og «fotballfrue». Egentlig liker jeg ikke å bruke ordet fotballfrue, for i dag assosieres det gjerne bare med luksus, shopping og dyre klær, men det er ganske langt fra sannheten - hvertfall her i Norge.

Jeg kjøpte min første leilighet når jeg var 18 år, en nybygd 2-roms på 36 kvm i tredje etasje. Den leiligheten forble sånn som den var i utgangspunktet i alle de seks årene jeg bodde der. Ikke en malingsflekk på veggene. 

I 2011 kjøpte jeg en villa fra 1928 eller noe. Der var det takrosetter og utskjæringer i listene. Når alt var malt fra en gulbeige tone til chi (hvitt) bestemte jeg meg for at dette var siste gang jeg skulle ha den typen hus. Interiøret var litt shabby glam, krom, diamanter og hvitmalte gamle tremøbler i kombinasjon med en svindyr sofa fra Bolia.

Året ble 2014 og tida var inne for en mer urban leilighet på taket av Tromsø. Leiligheten var en arkitekttegnet, horisontaldelt, tomannsbolig med kryssfiner og listefrie områder.

Jeg har alltid vært fan av å bruke det interiøret man har. Kjøper egentlig veldig lite nytt, og det jeg kjøper er ofte ganske rimelig. Naturligvis har jeg også litt design, men lommeboka mi passer ikke helt til å ha huset fullt.

Når vi bodde i byen ble jeg gravid, så i 2016 tok vi med oss vår førstefødte å flytta ut av byen (ja, hele tolv minutter utover). Her bor vi i vår vertikaldelte bolig, med verdens flotteste utsikt synes vi selv. Her har vi midnattssol på sommeren og vakkert Nordlys i vinterhalvåret. Boligen blir mer og mer oss for hver dag, vi har bygget ny veranda, malt vegger og egentlig bare slått oss til ro. Stilen er vel ganske skandinavisk, med et hint av litt av hvert. Her lager vi masse mat, har folk over på middag - vi leker og har det gøy. Under her kan du se litt av vårt hjem, og mer finner du på min instagramkonto: @bytinak - følg meg gjerne der.

Vinnerne av vår konkurranse

Gratulerer til @ranstaks og @katrinjohansen dere vil bli kontaktet umiddelbart, og vi takker alle som deltok i vår konkurranse.

🏆 GRATULERER TIL

@ranstaks

🏆 GRATULERER TIL

@katrinjohansen