Stilhuset x Collaborations.

Kaja Albringtsten Olsen

Hun produserer minimalistisk kunst som eksplorer få fargekombinasjoner og tynne linjer, men som etterlater dype inntrykk. Kunsten hennes fanger opp menneskelige omgivelser, inntrykk, følelser, og former. Ideene videreutvikles i takt med hennes egen utvikling som menneske, og reflekterer bilder basert på erfaring.

KaoDesigns bilder er digitalt fremstilte, og trykkes av Stilhuset på høykvalitets-fotopapir. Bildene passer ypperlig til både privathjem og forretningslokaler, og kan kombineres med ulike valg av rammer, rammemateriale, og rammefarger. 

Shaun McCreedy

Shaun McCreedy er en uoppdaget digital nomade vi fant i jungelen på en øy i Kambodsja. Amerikaneren reiser verden rundt med fotojobber til både kommersielt og privat bruk. Han setter sitt preg på fotografiene ved å fokusere på alt det vakre verden har å by på. Han har allerede opparbeidet seg en stor portefølje med fantastiske bilder, og er kjent for å være blant de beste fotografene fra San Francisco. Kolleksjonen til Shaun blir fortløpende utvidet ettersom han legger ut på nye og spennende eventyr.