Hei, vi er Stilhuset.

Stilhuset er et foretak som ble stiftet av Steffen Chrisander Bønsnes i samarbeid med investorer i starten av 2019. Etter 10 måneder med planlegging, tilrettelegging, og flere ansettelser senere, ble nettbutikken for første gang offentliggjort i august 2019.

Org nr: 922 237 778

Daglig leder: Steffen Chrisander Bønsnes 

Hva er vår visjon

Vår visjon er å kunne tilby elegant og smakfullt design til norske hjem, med motiver fra hele verden som reflekterer dagens trendbilde. Vi ønsker å tilby eksklusiv kunst til en rimelig pris, men som bærer preg av høy kvalitet fordi vi trykker på fotopapir. Vår visjon er å benytte oss av lokale trykkerier og samarbeidspartnere, og er stolte av at alle våre produkter er nasjonalt produsert.

HVA ØNSKER VI?

I tillegg til å legge vekt på nasjonal arbeidskraft og håndverk ønsker vi at våre kunder skal kunne handle interiør hos oss med god samvittighet. Derfor fokuserer vi på miljøvennlige og bærekraftige materialer. Vi trykker vår kunst på fotopapir av aller høyeste kvalitet, og samtidig passer vi på å være så miljøvennlige som overhodet mulig ved å tenke nøye over valg vi gjør, og samarbeidspartnere vi knytter oss til. Alt fra emballasje til transport hos Stilhuset.no holder en grønn profil.

HVA KAN VI TILBY DEG SOM KUNDE?

Stilhuset setter kundeservice i høysetet, og vi jobber døgnet rundt for å kunne tilby deg som kunde en unik og god opplevelse. Det er vårt ønske at våre kunder skal få den samme følelsen hos oss som når de handler i et kunstgalleri.

Stilhuset tilbyr over 300 ulike bilder i en rekke ulike kategorier og kolleksjoner, noe som gjør oss til en av nettbutikkene med størst utvalg av bilder i Norge. Vi oppdaterer våre kolleksjoner kontinuerlig, og vårt mål er å kunne tilby over dobbelt så mange motiver ved årsskifte. Det vil gjøre oss til den nettbutikken i Skandinavia med størst utvalg av bilder og kunstmotiver.

Våre kategorier omfatter grafisk kunst, fotografier, botaniske bilder, dyrebilder, sorthvitt bilder, rosa bilder, vintage bilder og eksotiske bilder. Kolleksjoner som tilbys er sesongspesifikke kolleksjoner for vår, høst, sommer og vinter, samt barnekolleksjon og kolleksjoner av begrenset oppslag.  

STILHUSET SOM IA-BEDRIFT

Vi ser på det som vår plikt å gi arbeidsløse en sjanse til å bygge seg en karriere hos Stilhuset.. Stilhuset er bygget på det fundamentet at vi er en inkluderende arbeidsplass, og vi ønsker å hjelpe personer med ulike utfordringer og nedsatt arbeidskapasitet ut i arbeidslivet. Vi har et tett samarbeid med NAV som gjør det mulig for oss å tilrettelegge arbeidsoppgaver, og arbeidstimer for våre ansatte. Ønsker du å vite mer om hva det innebærer å være en IA-bedrift? Les mer her.

Vil du bli bedre kjent med oss?

Vi setter alltid av tid til våre kunder. Kontakt oss når som helst på kontakt@stilhuset.no dersom du har noen ytterligere spørsmål, eller tilbakemeldinger. Vi ser frem til å høre fra deg.