har du en brennende lidenskap for interiør og ønsker å dele din stil med vårt publikum? 

Vi inviterer gjestebloggere til å dele sin stil med vårt publikum. Gjennom stilhuset bloggen er du hjertelig velkommen til å ytre dine tanker om interiør trender, ta oss med inn i ditt hjem, og inspirere vårt publikum. Du kan også benytte deg av hashtaggen (#stilhuset) på instagram for delta i vår månedlige konkurranse. Vi reposter også kontinuerlig innlegg med #stilhuset fra instagramkontoen @Stilhuset.

Er du en influenser eller en kommersiell aktør?

Vi har mange forskjellige måter vi kan samarbeide med deg som influenser. Vi skreddersyr vanligvis hver eneste promosjon til din målgruppe, og visuelle uttrykk i sosiale medier. 

Er du en kommersiell aktør som ser synergier mellom din og vår bedrift? Her har du sjansen til å vokse sammen med en av Norges mest spennende interiør- og designbedrifter. Ta gjerne kontakt med oss i kontaktskjemaet nederst på denne siden for å diskutere et eventuelt samarbeid og felles mulighetsrom.

eR DU EN FOTOGRAF ELLER GRAFISK DESIGNER SOM øNSKER COLLAB?

Stilhuset har som mål å tilby nordens største utvalg av bilder. Vi ekspanderer kontinuerlig våre kolleksjoner, og er på utkikk etter spennende, kreative samarbeidspartnere. Har du en lidenskap for fotografering, eller grafisk design og sliter med å finne salgskanaler for dine kreative verk? Kontakt oss gjerne, og vis oss din portefølje om du kunne tenke deg å samarbeide med oss.

VI ER KLARE, er du?

business@stilhuset.no

#stilhuset